Ledenvereniging biedt helpende hand.


De contactavond stond geheel in het teken van op welke wijze de ledenvereniging Icare mantelzorgers de helpende kan bieden bij een plezierig, gezond, fit en veilig leven.
Op enthousiaste én heldere wijze informeerde Wilma Stuiver, accountmanager ledenvereniging, over de vele diensten en producten die de ledenvereniging beschikbaar heeft en natuurlijk is bij gebruik maken hiervan lidmaatschap noodzakelijk.
Het geeft een veilig gevoel dat er altijd hulp is als het nodig is. En de hulp is in ruime mate aanwezig: hulpmiddelen via Medipoint of steun van een medewerker van de thuiszorg of gebruik maken van een ledenadviseur.
Op basis van vraag van leden worden nieuwe activiteiten ontwikkeld zoals de “TOK”. Onder de roep ‘tokt u ook mee?’ kunt u een praatje maken met de buurvrouw, foto’s delen met uw (klein)kinderen, beeldbellen met uw broer aan de andere kant van de wereld of informatie ontvangen van de ledenvereniging.. Met Tafel Om te Kletsen (TOK), is een nieuwe stamtafel ontwikkeld en kunt u contacten op één ontmoetingsplek. Gezellig, veilig en handig.
De TOK is toegankelijk voor leden en niet-leden. Meer weten op ledenvereniging.nl/lm3-tok.
Het was een boeiende en leerzame bijeenkomst met veel mondeling en schriftelijk materiaal.